Alpha-h producten ophalen in de kapsalon of kopen via webshop

 

Je kan jouw favoriete alpha-h producten in de salon kopen of via deze link  http://alpha-h-nl.myshopify.com?aff=11  gemakkelijk vanuit jouw huis op elk gewenst moment!!!

Alpha-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australie; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. 

GLYCOLZUUR


Rode draad in de gehele lijn is glycolzuur; een fruitzuur. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam Alpha-H verklaard. In de cosmetische dermatologie wordt gewerkt met verschillende soorten (fruit)zuren, zoals melkzuur. Alpha-H heeft gekozen om in veel producten te werken met glycolzuur. Ten eerste vanwege de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van huid(structuur)verbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. En daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. 

UNIEK


Wat Alpha-H zo uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met de hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid zodanig geactiveerd dat er daadwerkelijk een proces in gang wordt gezet waarbij de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt; daar waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Hierdoor zijn de Alpha-H producten in staat de structuur, kwaliteit, dikte, teint en functie van de huid daadwerkelijk te verbeteren. Gewone huidverzorgingsproducten bevatten deze ingredienten vaak niet of in minimale hoeveelheid en/of hebben een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

 

 

GEEN ONNODIGE INGREDIENTEN


Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingredienten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: